Arthur Vankan

(Partner / senior adviseur)
  • Thema's
  • Innovatiebeleid
  • Data & ICT

Als onderzoeker en datascientist help ik beleidsmakers bij het monitoren, evalueren en ontwikkelen van beleid. Hierbij bied ik beleidsmakers zoveel mogelijk inzicht in hun beleidsveld door het strategisch inzetten van data.

Ik houd me bezig met diverse publieke beleidsterreinen waaronder digitalisering, innovatie, onderwijs-arbeidsmarkt en zorg. Naast mijn werk bij Dialogic heb ik een aanstelling als docent ‘Digitale methoden’ aan de Utrecht Data School (Universiteit Utrecht).

De afgelopen jaren heb ik veel gewerkt voor verschillende ministeries (Financiën, EZ, OCW). Daarnaast heb ik gewerkt voor diverse provincies, gemeenten, brancheverenigingen, overige (semi-)publieke instellingen en verschillende private partijen.

In 2015 heb ik een cursus ‘Big Data Strategy & Analytics’ voltooid. Hiervoor heb ik de masteropleiding Innovation Sciences (TU/e en Università L. Bocconi in Milaan), de bacheloropleiding Technische Innovatiewetenschappen (TU/e) en het Honors Program (TU/e) voltooid. In 2004 en 2005 ben ik tweevoudig wereldkampioen professional gaming geweest.

Naar overzicht