Reg Brennenraedts

(Senior partner / senior adviseur)
  • Thema's
  • Strategie en beleid
  • Digitalisering
  • Finance

Reg Brennenraedts is een beleidsonderzoeker en strategisch adviseur met bijna vijftien jaar ervaring. De kern van zijn werkzaamheden draait om optimale benutting van digitale technologieën door bedrijven, publieke organisaties en de samenleving. Sleutelwoorden hierbij zijn digitale connectiviteit, cyber security, kunstmatige intelligentie en data. Daarnaast heeft hij een bijzondere interesse in fiscaal en innovatiebeleid. In zijn dagelijkse praktijk voert hij vooral analyses uit op het gebied van strategie, beleid, forecasting, evaluaties en finance.

De afgelopen jaren heeft Reg meer dan tweehonderd uiteenlopende projecten uitgevoerd. Vooral de Nederlandse publieke sector maakt veel gebruik van zijn kennis en expertise. Klanten zijn onder meer: Ministeries (BZK, EZK, MinFin), alle provincies, veel gemeenten en publieke organisaties als OPTA/ACM, Agentschap Telecom, NWO, BOM, Impuls, OOSTNL, WODC, STW, TNO, TenneT, Enexis, Alliander, Innovatieplatform, Nederland ICT, en Universiteit Utrecht. Hij werkte bovendien voor internationale organisaties als de ITU, World Bank, OECD, Europese Commissie, Eurostat, UNESCO en The Conference Board.

Naast zijn projectwerkzaamheden is Reg partner bij Dialogic. In deze rol is hij binnen Dialogic medeverantwoordelijk voor zowel het dagelijks management als de strategische lijnen van deze organisatie van circa 30 medewerkers. Reg (1978) is geboren en getogen in Zuid-Limburg en studeerde in Eindhoven. Hier rondde hij drie studies af: Elektrotechniek, Technische Innovatiewetenschappen en Technische Bedrijfskunde. Later in zijn carrière voltooide hij bij TIAS een internationale MBA met een specialisatie op finance.

 

 

Naar overzicht