Tessa Groot Beumer

(Onderzoeker / adviseur)
  • Thema's
  • Wetenschaps- en innovatiebeleid
  • Onderwijs-arbeidsmarkt

Als organisatiekundige heb ik een brede kennisbasis in innovatie, economie, sociale processen en samenwerking binnen en tussen organisaties. Ik krijg veel energie van het vertalen van onderzoeksresultaten naar zowel praktische als strategische aanbevelingen. Hiervoor maak ik gebruik van zowel kwantitatieve als kwalitatieve onderzoeksmethoden.

Ik houd mij voornamelijk bezig met projecten op het gebied van innovatiebeleid, onderwijs en zorg. Meestal gaat het om evaluatiestudies van publieke partijen. Belangrijke opdrachtgevers zijn het Ministerie van Economische Zaken, de Vlaamse overheid en het Platform B├Ęta Techniek.

Ik ben sinds april 2016 werkzaam bij Dialogic, daarvoor voltooide ik de Master Organisation Studies aan de Universiteit van Tilburg (cum laude) en de Master Leadership and Organizational Pscyhology aan BI Norwegian Business School. Inmiddels ben ik woonachtig in Zaltbommel en daar leef ik mij iedere zaterdag uit op het voetbalveld, ook mijn studentenstad Tilburg bezoek ik nog regelmatig als Willem II-supporter.

 

Naar overzicht