Anna Grond

(Junior onderzoeker / adviseur)
  • Thema's
  • Human capital
  • Onderwijs-arbeidsmarkt
  • Innovatie

Sinds maart 2019 ben ik werkzaam bij Dialogic als junior onderzoeker/adviseur. Hier houd ik bezig met het doen van onderzoek op verschillende gebieden zoals onderwijs, de arbeidsmarkt, human capital, innovatie en cultuur. Ik heb een brede interesse en krijg er energie van om me in nieuwe onderwerpen te verdiepen. Mijn specifieke interesse ligt bij vraagstukken over de aansluiting tussen onderwijs en de arbeidsmarkt en leven lang ontwikkelen.

Ik heb de bacheloropleiding Organisatiewetenschappen en Research Master Social and Behavioral Sciences aan Tilburg University beide cum laude afgerond. Tijdens deze multidisciplinaire bacheloropleiding stonden relaties en samenwerking zowel binnen als tussen organisaties centraal. Gedurende mijn masteropleiding heb ik me verder ontwikkeld op het gebied van kwantitatieve en kwalitatieve onderzoeksmethoden om sociaalwetenschappelijk onderzoek te doen.

In mijn vrije tijd sta ik ’s zondags als laatste vrouw op het hockeyveld. Ook houd ik ervan om creatief bezig te zijn en kijk ik graag een spannende film of interessante documentaire.

Naar overzicht