Jasper Ott

(Junior onderzoeker / adviseur)
  • Thema's
  • Innovatiebeleid
  • Data science

Sinds november 2021 ben ik werkzaam bij Dialogic als junior onderzoeker en adviseur. In eerste instantie zal mijn focus liggen op projecten binnen het innovatie domein, maar ik leer ook graag bij op andere gebieden.

In 2021 heb ik mijn master Innovation Sciences (cum laude) afgerond aan de Universiteit Utrecht. Gedurende mijn master heb ik mij verdiept in de belangrijkste innovatie theorie├źn en ook veel kennis opgedaan op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast heb ik ervaring met zowel kwalitatieve als kwantitatieve onderzoeksmethoden. Mijn kennis op het gebied van kwantitatieve dataverzameling en -analyse heb ik verder uitgebreid tijdens mijn scriptie waarin ik met behulp van patent data het effect van innovatiebeleid op de economische veerkracht van landen gedurende recessies heb onderzocht.

In mijn vrije tijd ben ik veel buiten te vinden en ben ik regelmatig op de tennisbaan. Daarnaast spendeer ik graag zo veel mogelijk tijd met familie of vrienden of aan mijn grootste passie: reizen.

Naar overzicht