Tessa Groot Beumer

(Onderzoeker / adviseur)
  • Thema's
  • Wetenschaps- en innovatiebeleid
  • Onderwijs-arbeidsmarkt

Als organisatiekundige heb ik een brede kennisbasis in innovatie, economie, sociale processen en samenwerking binnen en tussen organisaties. Binnen Dialogic houd ik me vooral bezig met projecten op het gebied van innovatie, ondernemerschap, onderwijs en arbeidsmarkt. In het bijzonder gaat mijn interesse uit naar vraagstukken gericht op het snijvlak van innovatie en human capital en de rol van publieke en private organisaties daarbinnen.

Meestal gaat het om projecten voor publieke organisaties zoals de Nederlandse ministeries (EZK, OCW, BZK), de Vlaamse overheid (EWI) en het Platform Talent voor Technologie (PTvT). De onderzoeksmethoden die ik hanteer zijn vooral kwalitatief van aard.

Voordat ik bij Dialogic werkzaam werd, voltooide ik de Master Organisation Studies aan de Universiteit van Tilburg (cum laude) en de Master Leadership and Organizational Pscyhology aan BI Norwegian Business School. Inmiddels ben ik woonachtig in Zaltbommel maar mijn studentenstad Tilburg bezoek ik nog regelmatig als Willem II-supporter. Daarnaast sport ik zelf graag en houd ik van lekker koken en bakken.

 

Naar overzicht