Menno Driesse

(Onderzoeker / adviseur)
  • Thema's
  • Telecom

Werken bij Dialogic staat voor mij gelijk aan het creƫren van transparantie. Met mijn analyses en strategisch beleidsadvies bied ik inzicht in complexe innovatievraagstukken. Ik richt mij hierbij met name op het telecomdomein, waarbij ik mijn brede sectorkennis en (geo)datavaardigheden inzet bij (grafische) rapportages, workshops, masterclasses en procesbegeleiding.

Een groot deel van mijn onderzoeks- en advieswerk is gericht op Nederlandse ministeries, provincies, gemeenten en andere (semi-)publieke organisaties. Buiten de Nederlandse grenzen heb ik onder andere gewerkt voor Vlaamse departementen (EWI) en geadviseerd over internationale samenwerkingsverbanden, bijvoorbeeld tussen TenneT en Energinet.dk.

Na mijn studie Innovation Science aan de TU/e en Chalmers University (Zweden) heb ik anderhalf jaar bij KPN Consulting gewerkt. Ik woon met veel plezier in Rotterdam, waar ik sinds 2016 trainer ben geworden bij de nieuwe wielervereniging CS010. Op de wielrenfiets en MTB doorkruisen we de hele regio en maken we mooie uitstapjes in binnen- en buitenland.