Tommy van der Vorst

(Partner)
  • Thema's
  • Mobiele netwerken
  • Digitalisering
  • AI en machine learning

Als onderzoeker voorzie ik opdrachtgevers van strategisch advies in het telecomdomein, veelal gefundeerd op kwantitatieve data. Mijn diepgaande technische kennis en ervaring met softwareontwikkeling stelt me in staat om strategische vraagstukken te benaderen met een oog voor detail, en snel relevante proof-of-concepts en modellen te ontwikkelen. Thema’s waar ik me veel mee bezig houd zijn Internet of Things, mobiele netwerken, cybersecurity en blockchaintechnologie.

Ik werk voor verschillende (semi-)publieke en private organisaties, waaronder ABN Amro, Agentschap Telecom, Alliander, Enexis, Eurostat, FEI, ITU, Kamer van Koophandel, Nauta Dutilh, OESO, Sligro, TenneT, T-Mobile, Wolters Kluwer en verschillende Nederlandse ministeries en provincies. Binnen Dialogic ben ik verantwoordelijk voor de ontwikkeling van onze tools en platform voor online dienstverlening.

Voorafgaand voltooide ik mijn masteropleiding Innovation Sciences aan de TU/e en Università L. Bocconi in Milaan, met een afstudeerstage bij Philips IP&S. Sinds 2010 ontwikkel ik daarnaast apps en webapplicaties vanuit mijn bedrijf Pixelspark.

Klik hier voor een overzicht van publicaties van Tommy.

Naar overzicht